Jokkis.net Foorumin päävalikko Jokkis.net
Jokkis.netin Pulinaboxi evo2
 
 OhjeOhje   HakuHaku    KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 
Jokkis.net Foorumin päävalikko
Tuleeko tieto julkiseksi ?
Siirry sivulle Edellinen  1, 2
 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Jokkis.net Foorumin päävalikko -> Kilpailut
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
Heikki Härkönen



Liittynyt: 26 Maa 2013
Viestejä: 314

LähetäLähetetty: 25.05.2015 18:08    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Ainahan tuo varmasti kaikille kilpailijoille olisi hieno homma, kun palvelun tarjoajia olisi kilpailupaikoilla. Kaikki myyntipaikkasopimukset varmastikin aina neuvoteltavissa tapahtuman järjestäjän kanssa, joten paras ja viimeisin tieto tulee sieltä päin varmasti. Avoin ja selkeä myyntipaikkojen hinnoitteluhan on varmastikin hyvän kauppatavan mukaista, ja jättää pääsääntöisesti hyvän maun kaikille osapuolille. Kiinteä, selkeä taksa varmaankin on reilua peliä; ei tarvitse kolmannen osapuolen arvailla ja ihmetellä kokevansa jollain tapaa vääryyttä. Aina jos ruetaan hinnoittelemaan prosentuaalista osuutta liikevaihdosta tai "myyntikatteesta" , tai kenties jostain muusta > niin spekulointi on selviö. Selkeät avoimet pelisäännöt kaikille, niin lopputulos on varmasti paras mahdollinen kaikille; tapahtuman järjestäjä saa kiitoksen hyvästä tarjonnasta ja tuoton myyntipaikkavuokrasta, kilpailija saa tarvitsemansa tuotteen / palvelun ja varmasti joka-joka osien myyjäkin oman katteensa puljulleen saapi.

Kilpailija ei ole se, joka määrittelee, että mitä myyntipaikka maksaa /saa maksaa. Se on täysin tapahtuman järjestäjän harkinnassa. Mikäli se näyttää evukkaalta, ni nopeimmat ottakoon. Mikäli se myyntipaikka on kallis, niin parran pärinää tuloo, >ei oo myyjiä > ei oo osia kilpailijoille > eikä vuokratuottoja järjestäjälle.

Heikki Helleri
Takalisto - Jm
Markkinointi Rolling Eyes
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Tuke



Liittynyt: 12 Lok 2012
Viestejä: 34

LähetäLähetetty: 25.05.2015 19:58    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Sopivaa hintaa en eurolleen enkä ehkä kympilleenkään osaa sanoa, se on järjestäjän järkeiltävissä, mutta sen sanon että kaikenlainen sorsiminen pitäisi jättää jokkiskisoista pois, useimmille se on harrastus, joillekin ehkä sekä työ että harrastus. Jos jonnekin joku tietty varaosamyyjä halutaan toisen sijasta niin voi siihen rehdisti perustelut kertoa, että nyt on sovittu näin.

Kyllä mä ainakin Keiteleen Koneen tarjontaa näkisin mielelläni kisapaikoilla, ja on se aika ikävä juttu kilpailijoille että jos järjestävässä porukassa päätetään tietosesti sulkea kilpailukykyinen toimija pois pelipaikoilta. Tähän mennessä vieraillut ehkä 15-20 kertaa paikan päällä osia ostamassa ja en nyt kyllä keksi mitään poikittaista sanaa yrityksestä. Paitsi että ramppi sisäpihalle on talvella vähän liukas.

Ei muutakun kyselyä järjestäjälle.

Mukavaa jokkiskauden jatkoa kaikille kommentoijille, jokainen varmaan osaa kommentoida ilman että lähtee ihan laukalle..

Turkka Kivilehto, Nurmijärvi
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Seppo Salminen



Liittynyt: 18 Tam 2008
Viestejä: 20
Paikkakunta: Lempäälä

LähetäLähetetty: 26.05.2015 22:36    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Yksinkertaiseen kysymykseen ärsyttävän pitkäveteinen vastaus:

Maksimissaan 200 euroa.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Juha Hytönen



Liittynyt: 02 Hel 2008
Viestejä: 439
Paikkakunta: Salmi , Laatokan Karjala

LähetäLähetetty: 27.05.2015 08:22    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Max. 200 euroa on vielä siedettävä hinta. Viime vuosina on hintataso ollut yli 500 euroa joka on kohtuuttoman korkea. Myyntiä saa olla melkoinen määrä jotta se riittää edes myyntipaikan maksamiseen, saati sitten että riittää kaikkien kulujen ( kuljetusvälineet, polttoaineet, majoitukset ym.) maksuun. Pohjanoteeraus oli Oulaisten JM-SM jossa myyntipaikan hinnaksi määrättiin 8 8 0 euroa jolla minut saatiin ulos, kuitenkin kahden muun osamyyjän tarvitsi maksaa arviolta 100 eur. jonka he olivat voineet maksaa esim. ohjehintaisilla ajovarusteilla.
"Emppu" on jäänyt useita kertoja kiinni valehtelusta joten ei liene enempää tarvetta alkaa todistamaan hänen valheitaan koska se aiheuttaa tämän kirjoitusketjun poistamisen, jos jotakin kiinnostaa totuus niin voi kysyä sitä minulta henk.kohtaisesti.
Suonenjoen Ua:n facebookkisivuilla oli tietoa Kimmo Turkin kirjoittamana myyntipaikoista josta oli ymmärrettävissä että esim. osamyyntipaikat jaetaan taas pimennossa ilman julkista tietoa jolloin on mahdollista, että toiselta veloitetaan 0 euroa ja toiselta 550 euroa. ...Sehän on tasapuolista...
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Jarmo Ylipelkonen



Liittynyt: 21 Mar 2008
Viestejä: 36
Paikkakunta: Lapua

LähetäLähetetty: 27.05.2015 10:28    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Varmasti joku tiimi ottais sun auton varikolle huoltoautokseen ja hyvän paikankin saa valita kunhan on ajoissa paikalla..siinähän sitä samalla osiakin myis huoltohommien välissä..
Keiteleen koneen lippu salkoon niin jokainen näkee mistäpäin varikkoa laadukkaat osat löytyy..

Voisko nyt jo tehdä varauksen ens vuoden asfalttikunkkuun, tuut huoltoautoksi varikolle ja voitostahan ajetaan tottakai. Very Happy
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Jokkis.net Foorumin päävalikko -> Kilpailut Kaikki ajat ovat GMT + 2 tuntia
Siirry sivulle Edellinen  1, 2
Sivu 2 Yht. 2

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB 2 © phpBB Group (current version modified by TPo)