Jokkis.net Foorumin päävalikko Jokkis.net
Jokkis.netin Pulinaboxi evo2
 
 OhjeOhje   HakuHaku    KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 
Jokkis.net Foorumin päävalikko
Makkaran hinta

 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Jokkis.net Foorumin päävalikko -> Yleistä
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
emppu tuominen



Liittynyt: 14 Tam 2008
Viestejä: 2057
Paikkakunta: Lahti

LähetäLähetetty: 27.10.2008 08:16    Viestin aihe: Makkaran hinta Vastaa lainaamalla viestiä

Makkaran hinta jos ylittää jm-kisoissa euron, tulee siitä heti purnausta, ymmärettävästikin.
Kuinkahan paljon siitä makkarasta pitää saada katetta? Eikö 50% riitä?
Laadukas makkara maksaa max 4€ kilo. Kiloon mahtuu 10 grillimakkaraa.
Myytynä siitä kilosta saa 10€. Kun laskee kustannuksiin myös sinapin ja kaasut, jää katteeksi vähintään 50%. Pitäisi käsittääkseni riittää. Kun ostaa laadukasta makkaraa, kuten Korpelan Grillikymppiä (gluteeniton ja laktoositon) - ostaa yleisö sitä enemmän ja tulos jää tällöin paremmaksi. Jos ostaa 2-3 euron jauhovesirasvapötkökiloja, ei asiakas osta sitä kuin sen yhden pätkän. Parantamalla tuotteiden laatua, näkyy se myynnissä ja tietenkin viivan allakin!
_________________
Historiam ignorat, non intelligit etiam recentioribus
emppu.tuominen(at)phnet.fi
0405950754
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Antti Salmi



Liittynyt: 14 Tam 2008
Viestejä: 361
Paikkakunta: Keskeinen Suomi

LähetäLähetetty: 27.10.2008 08:30    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Näin makkaran "ystävänä" täytyy kyllä sanoa, että monesti tuota "jauhopötköä" aliarvioidaan. Sikäli kun melkein joka viikonloppu makkaraa mussuttaa, alkaa tuo "täysliha" makkara nopeammin kyllästyttämään. Eli kyllä tuommoinen "jauhomakkarakin" on välillä ihan poikaa. Aikaisemmin pidin tuota Kivikylän Huiluntuhtia ehdottomasti parhaana makkarana, mutta nyt on mitta täynnä ja moni muu merkki menee edelle. Katteista ja muuten en kommentoi, mutta kyllä yli euron makkarat ostetaan vain viimeiseen nälkään jos ei mitään muuta ole tarjolla.

Keskusteluun voisi tietty ottaa mukaan pyttipannun ja sen eri halpisvariaatiot mustaksi poltettuna (karstaa pannun pohjasta lastalla lapiotuna) öljyssä uiden, mutta silti hieman sisältä jäisenä Rolling Eyes (ja tietty sinappi ja ketsuppi loppunut juuri ennen sinun vuoroasi).

Mielenkiintoinen aihe ja niin läheinen ja rakas, Karen kommentit vielä kruunaisivat tätä keskustelua, harvemmalla meistä on tuollaista kokemusta ja monia mielipiteitä tästä lajimme perusravinnosta, eli makkarasta.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Mikko Koivusalo



Liittynyt: 05 Hel 2008
Viestejä: 123
Paikkakunta: Ylistaro

LähetäLähetetty: 27.10.2008 08:56    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Kisapäivä on huono jos makkarat on huonoja / kalliita... Näin se vaan menee että pienet asiat saattaa harmittaa suuresti...

Ja tuo pyttipannu olisi kyllä hyvä lisä kisaan kun kisaan...
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti Käy lähettäjän sivustolla
Rami Systä



Liittynyt: 05 Hel 2008
Viestejä: 36

LähetäLähetetty: 27.10.2008 09:12    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Kyllä minäkin vasta vuodesta 1982 saakka näitä JM kisoja kulkeneena
HALUAISIN nähdä Karen kommentit aiheeseen. Hän jos kuka osaa varmasti kertoa jm kisojen top 10 makkarat!!!!!!!!!!!
Asioita on oikeesti monia joita voisi verrata ,mutta tuo Empun kommentti on asiaa. Hinta-laatu sekä tänä päivänä se gluteeniton vaihtoehto samoin kun tuo laktoosittomuus`.
TÄTÄ KOMMENTTIA ARVOSTAN KOSKA LIIAN MONI Jättää tuon asian huomaamatta kun hommaa makkaroita. Toinen aivan sika tärkeä millä
ne legentaariset munaukset tehdään on tuo makkaran pakastaminen
seuraavia kisoja varten. Oikeesti se ei paranna makkaran laatua päin vastoin. Tiedän monta seuraa jossa tätä harrastetaan. Itse olen jyrkästi sitä vastaan. Makkaraa pystyy hommaan ja myymään sen verran mitä menee. Myy toimitsijoille kilpailijoille ja vaikka kaikille paikalla oleville
loput paketit mitä jää.

No asiaa. Makkaroita kahta eri laatua kisoihin juuri näitä gluteenittomia
sekä laktoosittomia sekä HK:n Campingia.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Hannu Kettunen



Liittynyt: 18 Tam 2008
Viestejä: 191

LähetäLähetetty: 27.10.2008 09:49    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Onhan noita kisa vuosia jonkun verran täälläkin tullut ja noista makkaran hinnoista olen samoilla linjoilla et yli euron menevät jää melkein ostamatta juuri sen takia mitä se maksaa kaupoissa.

Laatua on tullu maisteltua ympäri Suomen nimeä ja täytyy sanoa et parhaimmat mitä muistan on ollu Juvalla päin aika useasti ja joskus meijän porukatkin on onnistuneet hakkimaan ihan kelpo makkaraa. En tunne muitten järjestäjien makkaroita mitä ne on mut välillä taitaa olla olleet pakkasessa kun ovat niin vetisisä ja minkä makuisia ne ovat välillä.


Pitäiskö tehdä jokkis-risteilyllä makkaratestit?
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Antti Salmi



Liittynyt: 14 Tam 2008
Viestejä: 361
Paikkakunta: Keskeinen Suomi

LähetäLähetetty: 27.10.2008 10:39    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

edu racing kirjoitti:
Pitäiskö tehdä jokkis-risteilyllä makkaratestit?

Voi vain tuo laivan henkilökunta tulla väliin jos grilliä aletaan virittelemään, varsinkin yökerhossa... Tyydyttäneen puhvetin antimiin, nakkeja siellä sentään lienee, ainakin lasten pöydässä. Edu voisi tuota testiä harkita pilkkikisojen yhteydessä jos semmoisia on talvella (tai jos on jäätäkään).
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Ari Korpela



Liittynyt: 26 Tam 2008
Viestejä: 214

LähetäLähetetty: 27.10.2008 11:12    Viestin aihe: Makkaraa Vastaa lainaamalla viestiä

[b]Laskentaopin mukaan olen Empun kanssa samoilla linjoilla.

Vuodesta 78 mukana kun olen häärinyt,
on tullut eteen monenlaista hinnoittelua makkaroissa...ja muussakin.
Tietenkin huomioon otettava seikka hinnoittelussa on pötkön koko?
Kuitenkin,oli mikä hyvänsä makkaramerkki/laatu niin sisäänostaja
eli seuran ravintolatoiminnasta vastaavat henkilöt tekevät
hinnoittelu kauppaa siten,että kilohinta tulee olemaan tuotteessa
suurinpiirtein kaikkiin sama.Elikkä se vanjeuro on hinnaltaan OK.
On otettava tietenkin huomioon yleinen hintojen nousu.Noo ,sittenkin samassa suhteessa kutakuinkin.
Pyttipannu oikein "ladattuna" pannuun on ok vaihtoehto.
Kauhajoella sotkassa myydään myöskin usein perunasoppaa,joka on
ainakin "kotoonen" vaihtoehto,eikä hinnalla pilattu.
Luku sinänsä on sitten VIP ruokailut ,joita tarjotaan pakettina
isommissa kisoissa (SM)

[b]Elikkä; myy halvalla enemmän !!!

p.s nyt saan satikutia meidän naisilta!


Viimeinen muokkaaja, Ari Korpela pvm 27.10.2008 14:58, muokattu 2 kertaa
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Mikko Koivusalo



Liittynyt: 05 Hel 2008
Viestejä: 123
Paikkakunta: Ylistaro

LähetäLähetetty: 27.10.2008 11:17    Viestin aihe: Re: Makkaraa Vastaa lainaamalla viestiä

korpar-y kirjoitti:
Kauhajoella sotkassa myydään myöskin usein perunasoppaa,joka on
ainakin "kotoonen" vaihtoehto,eikä hinnalla pilattu.


Tuo soppa on monta kertaa "kenttäruokailuun" paras vaihtoehto... Välillä on kisois jotain kiusauksia yms. jotka on loppuviimein aika hankala syödä seisaaltaan ilman pöytää...
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti Käy lähettäjän sivustolla
JK-Koosteet



Liittynyt: 19 Tam 2008
Viestejä: 133
Paikkakunta: Punkalaidun

LähetäLähetetty: 27.10.2008 14:08    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Makkara tämäkin, mutta olen tykästynyt noihin Kivikylän ryynimakkaroihin ja en pidä pahana hintana ainakaan näistä tuota 1,50€ hintaa.
Ovat kyllä maukkaita.
_________________
www.jkkoosteet.suntuubi.com
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti Käy lähettäjän sivustolla
Petri Kuisma



Liittynyt: 25 Huh 2008
Viestejä: 8

LähetäLähetetty: 28.10.2008 16:55    Viestin aihe: Re: Makkaran hinta Vastaa lainaamalla viestiä

emppu kirjoitti:
Makkaran hinta jos ylittää jm-kisoissa euron, tulee siitä heti purnausta, ymmärettävästikin.
Kuinkahan paljon siitä makkarasta pitää saada katetta? Eikö 50% riitä?
Laadukas makkara maksaa max 4€ kilo. Kiloon mahtuu 10 grillimakkaraa.
Myytynä siitä kilosta saa 10€. Kun laskee kustannuksiin myös sinapin ja kaasut, jää katteeksi vähintään 50%. Pitäisi käsittääkseni riittää. Kun ostaa laadukasta makkaraa, kuten Korpelan Grillikymppiä (gluteeniton ja laktoositon) - ostaa yleisö sitä enemmän ja tulos jää tällöin paremmaksi. Jos ostaa 2-3 euron jauhovesirasvapötkökiloja, ei asiakas osta sitä kuin sen yhden pätkän. Parantamalla tuotteiden laatua, näkyy se myynnissä ja tietenkin viivan allakin!


Lasku oppia hiukan (pilkun nusasua).
Jos kaasut ja makkaran hinta tulis 5€:n/kg, ja että siitä saataisiin myynnin kautta 10€/kg ni eikös voittoa tule sillon 100%. Rolling Eyes
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
JV



Liittynyt: 16 Tam 2008
Viestejä: 132
Paikkakunta: Nakkila

LähetäLähetetty: 28.10.2008 17:11    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

50% on oikein.
Voittoprosentti lasketaan 100%*kokonaistulos/liikevaihto eli yhden makkarakilon tapauksessa 100%*5€/10€ eli 50%. Wink

Ja sitten asiaa, ääni makkaroista menee Kivikylälle.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Petri Kuisma



Liittynyt: 25 Huh 2008
Viestejä: 8

LähetäLähetetty: 28.10.2008 17:24    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

JV kirjoitti:
50% on oikein.
Voittoprosentti lasketaan 100%*kokonaistulos/liikevaihto eli yhden makkarakilon tapauksessa 100%*5€/10€ eli 50%. Wink

Ja sitten asiaa, ääni makkaroista menee Kivikylälle.


Mutta eikös 50% voitto ole 5€:sta 2,5€.
Tai sit olen väärässä, en ole niin perehtyny tähän yrittämiseen, taitaa olla aika palata koulun penkille ehkä.

JV:n kans samaa mieltä KIVIKYLÄ on huippu.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Anttti-Pekka Männistö



Liittynyt: 17 Hel 2008
Viestejä: 346

LähetäLähetetty: 28.10.2008 17:40    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

En puutu prosentteihin enkä promilleihin (ehkä joskus), mutta jokainen sentti yli euron makkaran hinnassa on silkkaa ahneutta ja kiskontaa.
Hyvän makkaran merkki on naksaus puraistessa. En tiedä miten tunnistaa jos on tekohampaat tai pelkät ikenet!
Tämän jälkeen varmaan puhutaan hernekilon hinnasta!
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
emppu tuominen



Liittynyt: 14 Tam 2008
Viestejä: 2057
Paikkakunta: Lahti

LähetäLähetetty: 28.10.2008 18:51    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Ollaan nyt sitten täälläkin dalmatialaista. Voiton talossa oli pärekate.

Kyllä se tummetessaan valenee, kunhan lakkaa ensin helpottamasta. Laughing
_________________
Historiam ignorat, non intelligit etiam recentioribus
emppu.tuominen(at)phnet.fi
0405950754
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Caasari



Liittynyt: 10 Maa 2008
Viestejä: 42
Paikkakunta: Kemi

LähetäLähetetty: 04.12.2008 17:39    Viestin aihe: Kate Vastaa lainaamalla viestiä

Mie otan vaan rosentin sanoi entinen kauppias. Eurol ostan kahdel myyn.

Ravintolassa viina hinnoitellaan x 3 eli kate on 66.666%. Ei tunnu aiheuttavan vastustavaa kansanliikettä.... Mielenkiintoista että tulee se pedon luku...
_________________
Näyttävä sladi on vauhtia tärkeämpää...
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Käy lähettäjän sivustolla
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Jokkis.net Foorumin päävalikko -> Yleistä Kaikki ajat ovat GMT + 2 tuntia
Sivu 1 Yht. 1

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB 2 © phpBB Group (current version modified by TPo)